Внукът на Робърт де Ниро е починал от смъртоносна комбинация

...
Внукът на Робърт де Ниро е починал от смъртоносна комбинация
Коментари Харесай

Ето какъв смъртоносен коктейл уби внука на Де Ниро

Внукът на Робърт де Ниро е умрял от смъртоносна композиция от опиати, в това число фентанил и ксанакс, оповестява порталът Ти Ем Зи.

Според основния правосъден доктор на Ню Йорк Леандро де Ниро Родригес е умрял от токсичните резултати на фентанил, бромазолам, алпразолам (ксанакс), 7-аминоклоназепам, кетамин и кокаин.

Съдебният доктор е стигнал до извода, че гибелта на Леандро е инцидентна свръхдоза.

19-годишният внук на Де Ниро беше открит мъртъв от хипотетична свръхдоза предишния месец. Тогава служителите на реда оповестиха, че проверяващите са разкрили пакетче кокаин, сламка с останки от дрога, две сини хапчета и седем правоъгълни таблетки, за които се счита, че са ксанакс.

Полицията заяви, че Леандро е купил подправен оксикодон и ксанакс единствено няколко дни преди гибелта си, като подправените таблетки оксикодон са били примесени с фентанил.

Официалната причина за гибелта съответствува и с думите на майката на Леандро, Дрена де Ниро, в обществените мрежи: „ Някой му е продал хапчета с фентанил, за които е знаел, че са подправени, само че все пак му ги е продал “.

Междувременно дамата, за която се твърди, че е продала опиатите на Леандро, е задържана и упрекната, като я заплашват до 20 години затвор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР