Внучката на Златьо Бояджиев – Беатрис, актьорът-художник Ники Сотиров, тв

...
Внучката на Златьо Бояджиев – Беатрис, актьорът-художник Ники Сотиров, тв
Коментари Харесай

Внучката на Златьо Бояджиев, тв водещ, актьор и художници даряват картини за бала на юристите

Внучката на Златьо Бояджиев – Беатрис, актьорът-художник Ники Сотиров, тв водещата Константина Живова, юрист Румяна Недялкова, дъщерята на строителните бизнесмени Барбукови – Дейзи, художниците Николай Янакиев, Илия Желев, Иван Яхнаджиев и Силви Басева, ще дарят бизвъзмездно картини за търга в помощ на деца с церебрална парализа, част от Благотворителния Бал на юристите, който ще се организира тази събота в хотел Маринела. По време на бала ще се раздадат и обичайните статуетки на Националните правосъдни награди. Те са в категориите - Адвокат, Съдия, Прокурор, Нотариус, Синдик, Млад правист, Кантора, Медиатор, Дело. Бившият длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков, деканът на Юридическия факултет към СУ проф. Сашо Пенов и идейният подстрекател на Националните правосъдни награди - екссекретарят на Софийска адвокатска гилдия Владимир Дончев са ръководители на журито, което тази година прави оценка адвокати и магистрати на церемонията.
Гран При на Националните правосъдни награди ще бъде връчен на проф. доктор Александър Янков. 94-годишният правист е бил зам.-председател на интернационалния съд в Хага, дълготраен арбитър към Международния морски арбитражен съд към Организация на обединените нации и единственият българин - президент на Световната организация по интернационално право. Статуетката ще му връчи миналогодишния притежател на влиятелната премия проф. Васил Мръчков, а грамотата ще му сервира най-хубавият му студент по Международно право – юрист Людмил Рангелов.
Официален посетител на церемонията ще бъде Мартен Прадел - шеф към Международния адвокатски съюз, който идва особено за най-престижното събитие в юридическата колегия.
Водещи на вечерта ще са певицата Боряна Баташова и юристът Юлиян Демирев. За положителното въодушевление на гостите ще се погрижи изпълнителката Цвети Радойчева, както и три дребни гения от Асоциацията за поддръжка на децата, с ръководител Богдана Желявска.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР