Внучката на Тодор Колев се носи на крилете на любовта

...
Внучката на Тодор Колев се носи на крилете на любовта
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев прежали разваления годеж с турчина Ервин

Внучката на Тодор Колев се носи на крилете на любовта още веднъж, разбра HotArena .

Теодора Колева още веднъж повери сърцето си на чужденец , както и в предходната си връзка. От няколко месеца насам лекар Войнова от " Откраднат живот " има връзка с англичанин, чиято идентичност пази в загадка. 

Заради горчивия си опит от предходната си връзка, която стигна съвсем до женитба, а приключи със скандална разлъка, Теодора се зарекла да пази персоналния си живот в загадка.

Към момента двамата живеят разграничени и се обичат от разстояние. Заради новия си обичан внучката на именития артист пътува четсо до Лондон, където живее той. Едва смогвала на темпото, защото от време на време фотосите за сериала продължавали над 15 часа. При всеки свободен миг обаче тя грабвала телефона и се обаждала на гаджето си.

Теодороа даже обмисляла вид да замине за непрекъснато да живее в Англия, само че чакала да види по какъв начин ще се развие героинята й в " Откраднат живот " . Този път обаче тя няма да прибърза с годежа и сватбата. 

Доскоро тя имаше връзка с красивия доктор лекар Ервин Иванов . Той обаче е с турски генезис и държеше половинката му да се преценява с нормите и морала на религията му. Той по този начин и не могъл да се помири с работата й и интимните подиуми с сътрудниците й пред камерата. 

Повратният миг пристигнал, когато двамата заживели дружно, а в това време Теодора получила роля в сериала. Еврин буен от ревнивост и отказал да одобри протичащото се. За разлика от него, настоящето й гадже приема нещата много по-спокойно и се радва на професионалната й реализация, предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР