Внучката на Тодор Колев и нейният съпруг – англичанинът Джоузеф,

...
Внучката на Тодор Колев и нейният съпруг – англичанинът Джоузеф,
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев отива на СЪД! Търси пари за разноските

Внучката на Тодор Колев и нейният брачен партньор – англичанинът Джоузеф , търсят пари от близки, познати и даже непознати хора за правосъдно дело против огромна компания за произвеждане на първокласен текстил, интериорни артикули, тениски, шалове, чанти и други Двойката счита да съди въпросната компания за отнето авторско право на Джо.

Преди към месец мъжът на Теодора Кулева е разкрил интернет страница за дарения за да събере задоволително пари за дело против компанията, която е негов някогашен шеф. Фирмата е употребила основани от него картини, които е трансформирала в щампи за дамаски, декоративни възглавници, тениски, керамични произведения и така нататък

Неочаквано компанията отказала да му изплати дължимото за труда заплащане и защото името му не попадало на никое място като създател на въпросните украшения, нямало по какъв начин да потвърди, че има право на възнаграждение за тях. Джо се оплака от казуса в обществените мрежи тъкмо когато се разчу, че с Теодора Кулева чакат първото си дете.

Той помоли приятелите си да споделят за казуса му в своите профили в обществените мрежи. Така щяло да стане ясно какъв брой нелоялна е компанията, в която е работел.

Именно по предложение на приятелите си той решил и да открие страницата за събиране на дарения за правосъден развой против някогашния си шеф. Като цел за постигане е сложена солидната сума от 12 500 паунда – над 35 000 лв.. Засега обаче събраната сума е доста надалеч от нужната – дарени са едвам 310 паунда.

„ Баготворителите ” към този момент са единствено 14 на брой. Повечето от тях отделят най-вече по 20 паунда, а не липсват и такова, които подаряват единствено по 5. Въпреки това Джо продължава да моли не толкоз за пари, що се касае за шерване на казуса му, с цел да стане той притежание на допустимо най-вече хора, написа „ Уикенд “.

Междувременно бременната Теодора се нервира на слуховете, че е стигнала съвсем до просяшка сопа. Тя и брачният партньор ѝ дойдоха в България още при започване на декември и прекараха тук коледните празници. Престоят в родината дал опция на някогашната звезда от сериала „ Откраднат живот ” да се запознае с клюките за себе си.

Тя съществено се ядосала, когато схванала, че е се разчуло за финансовите проблеми на фамилията. Актрисата се оплака в обществените мрежи от неприятните клюки, пробвайки се да ги отхвърли. Но е реалност, че страницата за набиране на дарения на брачна половинка ѝ към момента е настояща.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР