Внучката на Симеон Сакскобургготски Мафалда-Сесилия Сакскобурготска беше подгряващ изпълнител по

...
Внучката на Симеон Сакскобургготски Мафалда-Сесилия Сакскобурготска беше подгряващ изпълнител по
Коментари Харесай

Внучката на Симеон Сакскобургготски беше подгряващ изпълнител на „Колдплей“ в Барселона

Внучката на Симеон Сакскобургготски Мафалда-Сесилия Сакскобурготска беше подгряващ реализатор по време на концертите на английската рок група „ Колдплей “ в Испания, оповестиха уредниците в уеб страницата на групата.

Известна със театралното си име Она Мафалда, родената в Лондон певица и авторка на песни се включи в два от концертите на „ Колдплей “ в Олимпийския стадион в Барселона предходната седмица. Тя извърши части от новия си албум „ Оnа “ и разгласява фотоси от концертите в обществените мрежи. Другият посетител реализатор на събитието беше шотландската група „ Чърчис “, разгласи уеб сайтът на стадиона.

Концертите бяха част от международното турне на група „ Колдплей “ „ Music of the Spheres World Tour “, което стартира през март 2022 година в Коста Рика и ще завърши в Малайзия през ноември.

На 13 май Она Мафалда изнесе безвъзмезден концерт пред кметството на Париж за празненствата по случай Деня на Европа във френската столица, проведен от Европейската комисия и Европейския парламент във Франция и локалните управляващи, заяви организацията за поддръжка на европейските реализатори „ Europavox “.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР