Внучката на легендарния комик Чарли Чаплин – Кийра, призна, че

...
Внучката на легендарния комик Чарли Чаплин – Кийра, призна, че
Коментари Харесай

Кийра Чаплин на ваканция в София

Внучката на именития комедиант Чарли Чаплин – Кийра, призна, че се възползва от присъединяване си в панела на оценяващите на третото издание на „ СинеЛибри “ у нас, с цел да отпочине от натовареното си всекидневие. „ Тук би трябвало единствено да виждам филми. А и обичам да пътувам “, разкри 35-годишната продуцентка пред InterviewTo.

В Ню Йорк, където е непрекъснатата адресна регистрация на звездата, тя се занимава с самодейността Chaplin Award Gala, купува и продава парцели, работи и като модел и актриса. Кийра е безапелационна, че няма срещу да бъде непрекъснато свързвана с фамозния си дядо, а като сувенир за спомен от него пази годежния пръстен, който той подарил на баба й.

„ Много хора си мислят, че е извънредно тъпо, че не съм имала опцията да го срещна, само че има толкоз доста книги, документални филми, неговото творчество, че аз даже не се нуждая да съм го срещала, с цел да го познавам. Толкова доста истории са ми разказвали за него родственици и другари, че разполагам с голям списък от истории “, безапелационна е Чаплин.

Акостирането й в София беляза и нова глава в литературно-филмовия фестивал „ СинеЛибри “. За първа година форума сформира интернационална конкурсна стратегия, а измежду състезаващите се акомодации победи „ Истанбул червен “ на Ферзан Йозптек.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР