Внучката на големия актьор Шон Конъри - Саския Конъри, се

...
Внучката на големия актьор Шон Конъри - Саския Конъри, се
Коментари Харесай

Внучката на Шон Конъри се сгоди - slava.bg

Внучката на огромния артист Шон Конъри - Саския Конъри, се е сгодила за Филип Томас Мур. Хубавата вест показа самата Саския с пост в своя Инстаграм профил.

"12 април 2021 година
Понеделник вечер, навръх мястото, на което се видяхме за пръв път... Любовта на живота ми, мъжа на фантазиите ми и най-хубавият мъж, който можеше да падне на коляно пред мен и да ме помоли да бъда негова вечно. Да, да, да!!! ", гласи постът на 24-годишната Саския Конъри.

Саския е щерка на Стефан - един от синовете на втората брачна половинка на Шон Конъри - Мишлин Рокебрюн. Когато се омъжва за артиста, тя има три деца от първия си брак - Оливър, Миша и Стефан. Шон Конъри има единствено един биологичен наследник - Джейсън от първия си брак с актрисата Даян Силенто.

Годеникът на Саския е 32-годишният Филип Томас Мур - правоприемник на богато семейство, което се занимава с банкерство и бизнес с бутилирана вода.

Годежът на двамата се случва 6 месеца след гибелта на популярния Шон Конъри, който умря на 31 октомври предходната година в дома си на Бахамите. Това е и мястото, на което внучката на именития артист и нейният другар се сгодяват.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР