Внучка на кралица Елизабет II работи като помощник касиерка. 18-годишната

...
Внучка на кралица Елизабет II работи като помощник касиерка. 18-годишната
Коментари Харесай

Разкриха какво работи любимата внучка на Елизабет II

Внучка на кралица Елизабет II работи като асистент касиерка. 18-годишната лейди Луиз Уиндзор, щерка на принц Едуард, си откри работа за лятото: асистент касиерка в култивиран център.

Заплатата на лейди Луиз е 6,83 паунда на час ($8,14 долара). Задълженията на момичето са да оказва помощ на касата, да поддържа връзка с клиентите, да реже и засажда растения.

Никога не съм мислил, че в миналото ще видя внучката на кралицата да работи в култивиран център”. „ Тя е доста смирено и благо момиче, учтиво и деликатно към клиентите. Тя наподобява обича тази работа”. „ Персоналът я обича. Не всеки ден купувате бегонии от член на кралското семейство”, цитира The Sun думите на хора, станали купувачи на лейди Луиз.

Момичето постъпи в университета Сейнт Андрюс, където ще учи британски език: тази седмица стана известно, че тя сполучливо е издържала изпитите.



Лейди Луиз се счита за обичаната внучка на кралица Елизабет II. Момичето споделя пристрастеността на баба си към конната езда и взе участие в парада Trooping the Color в чест на платинения празник на кралицата, осведоми " Нова ". Тя управляваше каретата на дядо си - починалия херцог на Единбург, който персонално я е научил на това.

Това не е първият път, когато деца от кралското семейство попадат в светлините на прожекторите поради дейностите си. Например, най-големият наследник на Кейт Мидълтън, принц Джордж, преди този момент провежда продажба на торта, с цел да събере пари за екологичната организация Tusk. Фондацията е отдадена на хуманното отношение към животните и е покровителствана от бащата на принц Джордж, принц Уилям.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР