Внимавайте с Гери-Никол. Сексапилната певица може и да е мини

...
Внимавайте с Гери-Никол. Сексапилната певица може и да е мини
Коментари Харесай

Гери-Никол набила арогантен фен в дискотека

Внимавайте с Гери-Никол. Сексапилната певица може и да е мини кокона, само че напълно не е за подценяване. Това към този момент е добре известно на тези, които са имали привилегията да я видят в деяние. Последно посетителите във варненска дискотека се убедили това лято в бойните умения и увереност на Гери-Никол. Арогантен почитател се осмелил да й насочи секс предложение, което по никакъв начин не се понравило на изпълнителката. Нямало мерене на сили, тъй като Гери-Никол победила през цялото време. 
Певицата не била на присъединяване, а се забавлявала с другари, когато към нея се доближил чужд господин. „ Каза, че желал да прави с мен някакви неща. Искал да ми опита сладоледа, да вършим „ боци-боци ”, да създадем трансформация на обстановката. Дрънкаше някакви невъобразими цинизми ”, описа Гери-Никол наскоро. 24-годишната изпълнителка се шокирала от офертата, само че не изгубила хладнокръвие. Стиснала зъби и предизвестила наглия обожател. „ И аз му крещя: „ Слушай в този момент, господине! Ако още веднъж ми повториш този репертоар, който ми сподели, непосредствено ти разтварям главата, разбираш ли?! И просто излизаш от заведението ”, преразказва Гери-Никол репликите си. Онзи обаче не се трогнал от предизвестието й. „ При което го запрасках – шутове, крошета . Герито му влезе с подсечки. И господинът направи кръгом и марш доста бързо... И общо взето хапна бухалката. Аз го предизвестих! ”, споделя тя.

Феновете й несъмнено не се съмняват, че добре е напердашила наглеца. Гери-Никол нееднократно е демонстрирала афинитета си към бойните спортове, който някак си върви и с този към мускулести мъже, трениращи такива. Поп дивата още преди години се похвали, че се занимава интензивно с бокс и дори е показвала фотоси, запечатали ударите й в крушата. В последно време Гери сякаш натъртва повече на фитнес упражненията, в които употребява разнообразни тежести, с цел да укрепи мускулатурата си. Все отново Яката дупара, както й споделят, поради една от песните й, сигурно не е не запомнила наученото от треньора си по бокс. Спортът евентуално е бил измежду общите тематики сред певицата и бившето й гадже – ММА състезателя Дани Илиев. Нищо чудно и от него Гери-Никол да е научила нещо. Двамата се задържаха относително дълго дружно, след което се разделиха, без да стане ясно за какво.

Вмомента Гери-Никол не е във връзка. Варненката споделя, че се е съсредоточила върху кариерата си. Тези дни тя показа и своя нова ария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР