!ВНИМАНИЕ. Във видеото по-долу има кадри на насилие. 31-годишен мъж е

...
!ВНИМАНИЕ. Във видеото по-долу има кадри на насилие.
31-годишен мъж е
Коментари Харесай

Задържан е мъж, ритал жени в главите в центъра на Бургас |

!ВНИМАНИЕ. Във видеото по-долу има фрагменти на принуждение.

31-годишен мъж е арестуван в Бургас за нахлуване над дами, заяви БГНЕС. На фрагменти от охранителните камери в центъра на града се вижда по какъв начин без основателна причина арестуваният рита няколко дами в главата.

Една от пострадалите е Стела Късева, която е чиновник на Община Бургас. Тя изясни, че мъжът я е нападнал без мотив. 

" Бях в обедна отмора и се разхождах с другарка. Много се уплаших, пробвах се по някакъв метод да се защитя. Абсолютно никой не реагира ", сподели още Късева и добави, че е подала сигнал. 

По думите ѝ мъжът е обиждал и деца по улицата. " Беше несъответстващ, очевидно има някакъв проблем, само че не е това методът да се реши ", споделя тя.

Той е бил открит с видеонаблюдението на Община Бургас и с присъединяване на общински инспектори. Два часа по-късно мъжът е арестуван.

Преди това е нападал и друга жена. При втория случай са се намесили трима младежи, които ѝ помогнали. Две девойки са декларирали, че същият мъж ги е плюел и обиждал. 

От Община Бургас призоват всички пострадали и очевидци да се обадят на 112, с цел да схванат по какъв начин могат да оказват помощ за осъждането на причинителя. От полицията оповестиха, че мъжът е арестуван за 24 часа. Поискано е той да бъде преведен в Центъра за психологично здраве за определяне на психологичното му положение.

Местната администрация разгласява и запис от охранителни камери. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР