Внезапно в четвъртък във въздуха отново имаше надежда за националистическите

...
Внезапно в четвъртък във въздуха отново имаше надежда за националистическите
Коментари Харесай

Европейските крайнодесни популисти, подкрепени от победата на Вилдерс в Холандия, надявайки се, че най-доброто тепърва предстои

Внезапно в четвъртък във въздуха още веднъж имаше вяра за националистическите консервативни популисти, изключително с идните избори за Европейски парламент през юни.

„ Цяла Европа желае политически поврат! “ сподели Алис Вайдел, водач на немската крайнодясна партия AfD или Алтернатива за Германия, доста повече с вяра, в сравнение с сигурно, до момента в който поздравяваше Вилдерс за успеха му.

Въпреки това ще бъде мъчно да се оправим с обрата на Вилдерс. Той удвои повече от два пъти местата на своята Партия за независимост в 150-местния парламент от 17 на 37. И до момента в който към момента изоставаше от три партии в анкетите седмица преди края, той ги надмина с плач всичките до четвъртък, оставяйки зелено -лявата коалиция втора с 25 места.

Подкрепени от успеха на Вилдерс, тектонична смяна в холандския политически пейзаж, крайната десница в този момент се надява да прокара напред на континент, където войната на Русия в Украйна, безредна и смъртоносна миграцията по нейните граници и разпространяващ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР