Внезапно почина бизнесменът Пламен Минчев, създател на марката на соковете

...
Внезапно почина бизнесменът Пламен Минчев, създател на марката на соковете
Коментари Харесай

Внезапно почина известен наш бизнесмен, създал любима марка сокове

Внезапно умря предприемачът Пламен Минчев, основател на марката на соковете BBB. Бизнесменът е бил в курорта "Боровец ". Трагедията се е случила до момента в който карал ски. По всяка възможност Минчев е получил инсулт.
Предприемачът навлезе в частния бизнес като вносител, след което завоюва доверието на колоса "ТетраПак " и стартира лично произвеждане на сокове в София и произвеждане на прясно мляко в Ботевград. В годините водеше правосъдни каузи за марката. Той бе безспорен противовес на остарялата българска сентенция, че "две дини под една мишница мъчно се носят ". В един интервал от време той заемаше постовете президент на "BBB груп ", шеф на "Лайнс " ООД и ръководител на бизнесклуб "Възраждане ", бил е и президент на Българската федерация по тенис и на тази по подводен лов на риба.
Колекционираше риби и корали. В последните 3-4 години той като, че ли не се появяваше в медиите. Всъщност, Минчев откакто приключва Софийския университет през 1982 година, е почнал да работи в Българска национална телевизия - в предаването Всяка неделя. Самият той преди време в едно изявление споделя: "Винаги съм обичал публицистиката, само че в един миг взех решение да погледна какво имам в джобовете си ". Допълва обаче, че публицистите имат извънредно значима роля в обществото и стига до стъпалото на един от най-богатите хора в България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР