Внесохме официално вота на недоверие, потвърди Десислава Атанасова ГЕРБ -

...
Внесохме официално вота на недоверие, потвърди Десислава Атанасова ГЕРБ -
Коментари Харесай

Десислава Атанасова ГЕРБ - СДС: Инфлацията, която е 15.6 %, ще се усеща от гражданите като 30%

" Внесохме публично вота на съмнение ", удостовери Десислава Атанасова ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Подписан е от всички 59 народни представители, водим съвещания през целия ден с останалите парламентарин групи, аз ги поканих на диалог, до този миг всички без Политическа партия и Българска социалистическа партия се отзоваха на нашата покана - даже и две от партиите, които до скоро бяха в обединението - Демократична България и Има Такъв Народ. Утре възнамерявам среща и с самостоятелните народни представители, тъй като за всички нас е ясно, че страната ни върви по стръмното надолу към финансова рецесия.

Вотът е за неуспех в политиката във връзка с финансовата и икономическа политика. За всеки виновен депутат е ясно, че в случай че ръководството по този начи не завърши, освен дълговата серпантина ще се задълбочи, а и инфлацията, която е 15.6 %, а се усеща като от 30%.

Не единствено растежът на горивата и цените на тока и газа ще се окажат пагубни за целия ни народ. Именно поради това поискахме избор на съмнение към това държавно управление. Това държавно управление би трябвало да спре да ръководи страната, тъй като освен то, а и ръководещото болшинство унищожават политическата система. През последните няколко дни следим това, което отвращава. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР