Внесено е предложение изслушването на Иван Гешев в Страсбург да

...
Внесено е предложение изслушването на Иван Гешев в Страсбург да
Коментари Харесай

ОБРАТ: Няма да слушат Гешев в Страсбург?

Внесено е предложение чуването на Иван Гешев в Страсбург да бъде анулирано, заяви евродепутатът Емил Радев пред публицисти в залата на Екологичен потенциал, където основният прокурор (в оставка – б.р.) бе поканен в границите на мониторинговата група да дава отговор за корупцията по високите етажи на властта у нас.

„ Има импортирано искане чуването да бъде анулирано. Участниците ще решат при започване на закрито съвещание. Искането е импортирано от няколко групи предвид на случилото се във Висшия правосъден съвет “, уточни Радев от ЕНП/ГЕРБ, който е и зам.-председател на ЛИБЕ.

Главният прокурор Иван Гешев отхвърли да беседва с публицисти преди чуването му в мониторинговата група към комисията ЛИБЕ в Страсбург. „ Ще приказваме, откакто се обясни обстановката “, отсече той. A във връзка освобождението на поста си, съобщи, че щял въпреки всичко да изчака решението на президента Румен Радев за указа.

Елена Йончева (Групата на социалистите и демократите – б.р.) разяснява, че не различен, а точно ЕНП се пробва да неодобрява чуването му пред Мониторинговата група.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР