Внесен обвинител актКолите били крадениДаниел Димитров-Релето от групата за отвличания

...
Внесен обвинител актКолите били крадениДаниел Димитров-Релето от групата за отвличания
Коментари Харесай

Данчо Релето на съд, крил автомобили в гараж

Внесен обвинител акт
Колите били крадени

Даниел Димитров-Релето от групата за отвличания “Наглите ” и неговият приятел Бербера отиват на съд за укривателство на крадени коли. Прокурор от Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителния акт против двамата.

Релето и Бербера са упрекнати, че през април т. година в гараж в столичния квартал “Надежда ” са укрили два автомобила “Тойота ” на стойност 86 274 лева

Автомобилите бяха откраднати, а в багажниците им бяха открити техните регистрационни табели. Колите бяха открити с регистрационни табели на други коли.

Данчо Релето бе наказан на 18 години затвор за отвличанията, осъществени от бандата на “Наглите ”, която бе разрушена през 2009 година През декември 2021 година той бе пуснат предварително от пандиза, където лежа 12 години. Зад решетките е полагал труд и това е понижило присъдата му с 4 години. Оставаха му по-малко от 2 година, когато излезе на независимост. Въпреки че институциите регистрираха, че той се е поправил зад решетките, Релето се е върнал към незаконния бизнес. Престъплението, за което отива на съд, е осъществено в изпитателния период на предварителното му освобождение. От началото на тази годината той бе залавян три пъти, само че съдът му наложи ареста едвам при последното му задържане през ноември т. г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР