Внедряването на системата Smart Video Communication е част дългосрочна стратегия, целяща

...
Внедряването на системата Smart Video Communication
е част дългосрочна стратегия, целяща
Коментари Харесай

Иновативна услуга за интерактивна комуникация от BMW България

Внедряването на системата Smart Video Communication е част дълготрайна тактика, целяща да подпомогне комерсиалните представители на марките BMW и MINI в България да получат допълнителни благоприятни условия за контакт със своите клиенти и да се приспособяват успешно към изменящите се условия на клиентите и опциите, които дигиталните технологии оферират.

Иновативна услуга за интерактивна комуникация икономисва време и гарантира безупречно механически положение в оторизираните сервизи на BMW и MINI в България. Системата Smart Video Communication (или интелигентна видео комуникация), към този момент е неразделна част от сервизните процеси в оторизираните центрове за следпродажбено обслужване на марките BMW и MINI в България. С помощта на съвременните технологии системата позволява на сервизните експерти да поддържат интерактивна видео връзка с клиентите, в действително време, като ги информират за всеки стадий на извършваните дейности, диагностика и обзор на техния автомобил. Така се понижава до минимум нужния престой в сервиза и се обезпечава опция за взимане на решения за настоящите или допълнителни дейности в комфортно за клиента време и място. За потреблението на системата не се изисква инсталиране на специфични програми или приложения. Клиентите получават линк, с неограничена във времето годност, който води към кратко видео, в което сервизните специалисти представят осъществените действия и своите изводи и рекомендации. В случай, че са предложени спомагателни ремонти се изпраща ценова оферта и оценка за необходимото време за ремонт, а клиентът може да утвърди или да отхвърли предложението единствено с натискането на бутон.

„ Внедряването на системата Smart Video Communication е част дълготрайна тактика, целяща да подкрепи търговските представители на марките BMW и MINI в България да получат допълнителни възможности за контакт със своите клиенти и да се приспособяват сполучливо към променящите се условия на клиентите и възможностите, които дигиталните технологии оферират. Сред поставените цели са цялостна бистрота на сервизния процес, гарантиране на безупречно техническо положение и опазване на стойността на колите с марка BMW и MINI и все по-високо равнище на удовлетвореност и доверие сред клиентите “ – разяснява господин Кирил Бижев мениджър Следпродажбено обслужване в BMW България

Услугата Smart Video Communication се дава от всички оторизирани сервизни партньори на BMW Group: Ауто Бавария – Изток, Ауто Бавария – Запад, М Кар София, Дару Кар София, М Кар Пловдив, Бова Кар, М Кар Варна, Русе Кар и М Кар Плевен. Системата е създадена във Англия, където се употребява интензивно в продължение на повече от 6 години.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР