Внай-романтичния ден от годината – 14 февруари, NOVA излъчи премиерния

...
Внай-романтичния ден от годината – 14 февруари, NOVA излъчи премиерния
Коментари Харесай

Стартът на пролетния сезон по NOVA отново остави конкуренцията далеч назад

Внай-романтичния ден от годината – 14 февруари, NOVA излъчи премиерния епизод на петия сезон на най-романтичното риалити – „ Един за различен “. С това бе даден стартът на пролетния ефирен сезон на медията. Според формалните пийпълметрични данни, аудиторният дял измежду феновете в дейна възраст (18-59 г.) е бил 33,8%. Освен че притегля една трета от всички телевизионни фенове, NOVA означи и 50% преднина по отношение на резултата на втората телевизия в класацията. Категорична победа над конкуренцията бе записана и по време на благотворителната вечер на шоуто за звездни фалшификати “Както две капки вода за всяко дете ”, която е взаимната самодейност на NOVA и УНИЦЕФ България. Във всяка от останалите вечери, в които NOVA започва развлекателните си излъчвания от новия ефирен сезон, бе регистрирана сериозна преднина.

Разликата сред резултатите на развлекателната стратегия по NOVA и тези на втората телевизия в класацията нараства до повече от два пъти и половина по време на най-забавното шоу в ефира – „ Като две капки вода “. Във вторник (20 февруари) започва и последния формат от новия сезон на медията – Hell’s kitchen, като и тук формалните пийпълметрични данни демонстрират близо 40% преднина по отношение на резултатите на конкуренцията. 

Освен първокласно развлечение с хитовите развлекателни формати – „ Като две капки вода “, Hell`s Kitchen и „ Един за различен “, през пролетния сезон NOVA ще предложи на българската публика дълго чаканото продължение на сполучливия сериал „ Дяволското гърло “ – „ Есента на демона “ от 29 февруари, както и документалното риалити „ Любовни афери “, чийто дебют е на 23 февруари. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР