Внавечерието на мача реванш от Лигата на конференциите Андерлехт -

...
Внавечерието на мача реванш от Лигата на конференциите Андерлехт -
Коментари Харесай

Откриха голям фенклуб на Лудогорец в Белгия

Внавечерието на мача реванш от Лигата на конференциите Андерлехт - Лудогорец в Брюскел бе открит огромен фенклуб на единадесеткратните първенци. Той ще носи името Белгия и ще включва последователите на " орлите " от всички краища на страната, както и от други европейски страни. Близо 80 индивида участваха на церемонията по откриването в сряда, която персонално почетоха ръководителят на борда на шефовете в Лудогорец Теменуга Газдова, президентът Александър Александров, изпълнителният шеф Ангел Петричев, спортният шеф Георги Караманджуков, както и техническият шеф Козмин Моци. Новият фенклуб наброява близо 600 индивида, като съвсем всички от тях ще участват на днешния реванш с Андерлехт на стадион " Лото Парк ".

„ Ние сме с Лудогорец отдавна. Ходили сме на съвсем всички гостувания в Европа. Има доста българи в Белгия, които поддържат тима. Над 1200 индивида ще бъдем на мача реванш с Андерлехт “, сподели ръководителя на фенклуба Шехсин Ахмед.

На откриването на фенклуба участва и завеждащият консулската работа към посолството ни в Брюксел Малин Месалски.

„ Знам какво значи Лудогорец за всички вас в Брюксел. Общуваме последните години, виждаме се. Бях чувал на думи, само че не бях идвал тук. Наистина съм впечатлен “, съобщи изпълнителният шеф на отбора Ангел Петричев.

Спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков обека, че ще подари своя финален златен орден от Суперкупата на България, дружно с тези на Ангел Петричев, Александър Александров и Козмин Моци, на децата, които участваха на учредяването на фенклуба.

„ Това, което ни накарахте да почувстваме и да усетим е, че българите и българското го има и са задружни, и се поддържаме. “, добави президентът на отбора Александър Александров.

„ Дано на следващия ден (б.а. днес), след мача, честваме дружно “ сподели Моци.

Организаторите акцентираха, че имат упоритост да основат футболна школа Лудогорец в Белгия, а също така първото мероприятие ще бъде проведен шампионат сред представители на другите градове. Най-много почитатели на Лудогорец има в Брюксел, Гент, Генк и Антверпен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР