Внасяме 30 000 подписа в Народното събрание, събрани от „Съюз

...
Внасяме 30 000 подписа в Народното събрание, събрани от „Съюз
Коментари Харесай

Десетки хиляди подписи за преизчисляване на пенсиите внася БСП

" Внасяме 30 000 подписа в Народното събрание, събрани от „ Съюз на пенсионерите – Хасково”, от цялата страна с искане за преизчисляване на пенсиите с новия приблизително застрахователен приход за 2017 година ". Това сподели ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Корнелия Нинова след среща с представителите на сдружението, съобщи БГНЕС.
Подписката продължава. Досега е подкрепена и от младежи. Българска социалистическа партия предложи в бюджета за 2019 година, сред първо и второ четене, да влезе преизчисляване на всички пенсии със средноосигурителен приход за 2013 година. Това, по думите на Нинова ще коства на бюджета 800 млн. лева и левицата е показала от кое място ще дойдат тези пари.
" Провеждаме тази политика години наред, тъй като възрастните хора са най-ощетените в страната. Цените на ток, парно, вода и артикули порастват нагоре, а пенсиите ще бъдат осъвременени единствено по швейцарско предписание и то от първи юли следващата година, когато нарастването ще бъде изядено от инфлацията ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР