ВМЗ-Сопот ЕАД не е сключвало договор за производство на 155-мм

...
ВМЗ-Сопот ЕАД не е сключвало договор за производство на 155-мм
Коментари Харесай

Икономическото министерство: ВМЗ-Сопот не е сключвало договор за производство на 155-мм снаряди

" ВМЗ-Сопот " ЕАД не е сключвало контракт за произвеждане на 155-мм снаряди, оповестиха за от Министерството на стопанската система и промишлеността, което е принципал единствено на едно от сдруженията от военно-промишления комплекс.

Вчера, в обява на в. " Файненшъл таймс ", представена от Българска телеграфна агенция, бе обявено, че администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън се стреми да усили доставките на значими муниции за Украйна, с цел да поддържа нейната контраатака против съветските окупационни сили. Британският ежедневник отбелязва, че съгласно представители на американските управляващи напъните в региона на оръжията са ориентирани към доставката на повече снаряди за гаубици с диаметър 155 милиметра, с които Украйна разполага по цялата фронтова линия. Те включват и доставки от интернационалните съдружници в кратковременен проект наред с проекти за увеличение на производството им в Съединени американски щати през идващите две години.

В обявата бяха представени представители на американското държавно управление, съгласно които Съединени американски щати към този момент са сключили покупко-продажби с България и Южна Корея за доставка на снаряди за Украйна и водят договаряния с Япония за същото.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР