ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот, съобщи в

...
ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот, съобщи в
Коментари Харесай

ВМРО няма да се коалира с КОД и НФСБ

ВМРО ще се яви независимо на предварителния избор, заяви в " Твоят ден " Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация.

" Водихме диалози с дени и патриотични обединения. " Това са НФСБ, с които сме били сътрудници, Общество за Нова България, както и с КОД. Има схващане и предпочитание за взаимна работа, само че е прекомерно късо времето за пояснение за какво се прави такава коалиция, би изглеждала пожарен вид. Разговорите ни ще продължат в разнообразни формати, предпочетохме да не прибързваме ", изясни той.

Според него " Възраждане " не е нито патриотична, нито националистическа, а извънредно лява и извънредно промосковска и залага на страхове и популизъм. " Избирателите им ненавиждат всички и гласоподават на инат. Те са последователи на теории на конспирацията ", счита Джамбазки. И добавя, че не е имало вид Вътрешна македонска революционна организация да се яви на изборите с Има Такъв Народ.

" В Украйна има неприемлива експанзия, същинска война. По това се разминаваме с Янев. Смятаме, че данъчни облекчения и понижаване на налозите са значим приоритет ", показа той.

 
 
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР