ВМРО регистрира своите листи за предстоящите парламентарни избори в София.

...
ВМРО регистрира своите листи за предстоящите парламентарни избори в София.
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов, Контрера и Веселинов водят листите на ВМРО в София |

Вътрешна македонска революционна организация записва своите листи за идните парламентарни избори в София. Водачи в 23, 24 и 25 МИР са съответно Юлиан Ангелов, Карлос Контрера и Искрен Веселинов. 

Над 30% от претендентите са от гражданската квота.

В 23 МИР-София лидер е Юлиан Ангелов. Той е учредителен секретар на Вътрешна македонска революционна организация и на ПГ на " Обединени патриоти ". Завършил е стопанска система и е фамилен с две деца. В същата листа от гражданската квота са: ген. Кирил Радев – някогашен шеф на НСБОП, Боян Чуков - специалист по битката с тероризма, Кристина Димитрова – певица и университетският учител Михаил Оцетов.

В 24 МИР-София лидер е Карлос Контрера. Той е общински консултант в София, ръководител на комисията по превоз към Столична община. Още известни лица от гражданската листа в 24 МИР са: икономистът Кузман Илиев, артистът Искрен Пецов, сътрудник Тенев и други.

В 25 МИР–София лидер е съпредседателят на групата на „ Обединени патриоти " и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов. В листата на Вътрешна македонска революционна организация за 25 МИР намира място и представителят на РОД Давид Александров – татко на четири деца, специалистът по антитероризъм проф. Христо Смоленов и други.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР