ВМРО регистрира листите за Европейските избори и за участието си

...
ВМРО регистрира листите за Европейските избори и за участието си
Коментари Харесай

ВМРО: Контрера е водач в 23 и 24 МИР в София, Каракачанов оглавява Благоевград и Плевен, Джамбазки поема евролистата и 25 МИР

Вътрешна македонска революционна организация записва листите за Европейските избори и за присъединяване си на изключителните парламентарни избори в София.

Представители на войводите внесоха документи в ЦИК и в столичната ОИК. В борбата за София влиза зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и трети мандат общински консултант в СОС Карлос Контрера. Той повежда листите с претенденти за народни представители на Вътрешна македонска революционна организация в оспорваните 23 и 24 МИР. Контрера е индивидът, водил тежки борби в Столична община в продължение на повече от 8 години. Той познава детайлно проблемите на столицата и се бори за тяхното разрешаване – сигурност, непоклатимост и бъдеще за младите фамилии, добра среда за развъждане на деца, нулева приемливост към незаконните мигранти, налична и съответна инфраструктура и първокласен и комфортен градски превоз за столичани и гостите на София са измежду водещите тематики на сегашния общински консултант. В обичайно мощния за Вътрешна македонска революционна организация 25 МИР листата повежда Ангел Джамбазки.

На първо място в евролистата още веднъж е Ангел Джамбазки, които е най-разпознаваемият български евродепутат към този момент втори мандат. Веднага след него в борбата за Брюксел се подрежда досегашният представител в Екологичен потенциал от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация Андрей Слабаков. Двамата водиха почтено един до друг в Екологичен потенциал своите борби за самостоятелна и националноотговорна политика на България в границите на Европейски Съюз и за преустановяване на порочните практики на бюрокрацията в Брюксел за „ Европа на няколко скорости “.

Председателят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов влиза в оспорваната конкуренция за Пиринска Македония. Той ще води войводите в Благоевград. Този район е от изключителна значимост на Вътрешна македонска революционна организация в подтекста на нападателната антибългарска изразителност, която процъфтява в Скопие с помощта на недалновидната дипломация и външна политика на „ водачите “ на България последните три години. Опасните трендове за покачване на тематиката за македонско малцинство, която стана водеща в конкуренцията за президент в районен съд Македония, прави този край предпочитан за лидера на Вътрешна македонска революционна организация.

Традиционно Каракачанов застава отпред и на листата на Вътрешна македонска революционна организация в Плевен.

В листите на Вътрешна македонска революционна организация както за изключителните парламентарни избори, по този начин и за евроизборите, продължава и налагането на мощно изразена гражданска квота, която ще показа изявени хора в публичния живот на страната и в съответните райони. Битката за обичайното семейство, християнските полезности и националната еднаквост на България са водещи и в тези акции.

За нас от Вътрешна македонска революционна организация е настъпило преломното време за ново дясно-консервативно обединяване, което да съобщи и да води национално виновна политика за отбрана на националните ползи на България и за отстояване на правата и изконните полезности, съхранили българския народ през вековете. Налаганата ултралиберална тенденция на Европейски Съюз, която нападателно, силово и редовно се прокарва от така наречен „ западни сътрудници “ във вътрешната политика на страната ни, е пагубна и води до последователното, целеустремено изтриване на българската нация. Ние от Вътрешна македонска революционна организация споделяме – НЕ!

Време е за единение и мощ!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР