ВМРО предлага основни приоритети за управлението на страната и смята,

...
ВМРО предлага основни приоритети за управлението на страната и смята,
Коментари Харесай

ВМРО предлага конкретни приоритети за управлението на страната

ВМРО предлага съществени цели за ръководството на страната и счита, че фокусирането върху тях осмисля присъединяване им във властта.

Това оказва се от прессъобщение на партията изпратено до медиите. От Вътрешна македонска революционна организация упорстват за обрисуване на следните цели - ограничения за противопоставяне на циганската престъпност, противопоставяне на радикалния ислям, заслужен живот за възрастните хора, подсилване на българското национално съзнание в страната и отвън нея, по-справедливо данъчно облагане на имуществото на богатите.

В средата на мандата на актуалното ръководство на страната, част от което е и Вътрешна македонска революционна организация, от партията считат, че е извънредно време да бъдат застъпени съществени цели, за които организацията се бори от години. Сред тях изрично не са персоналните упоритости, водещи до боричкания на база его сред едни или други политически фигури в обединението "Обединени патриоти " /ОП/, показват от Вътрешна македонска революционна организация. Според организацията би трябвало да спрат свадите и междуличностните противодействия в Оперативна програма. Трябва да се потърси единение към общи цели и да бъдат реализирани действителни резултати в ръководството, другояче съществуването на обединението става безсмислено, считат от Вътрешна македонска революционна организация.

Според партията е нужна държавна стратегия за ограничения против циганизацията, гетоизацията и произлизащите от това проблеми. Вътрешна македонска революционна организация желае въвеждане на административни санкции "обществено потребен труд " и "задържане под стража " за превъзмогване на възприятието за безотговорност измежду маргиналните общности. Предлагат основаването на единна база данни за обществените помощи и въвеждане на сбит най-много на годишна база, непоколебим надзор против злоупотреби със обществени заплащания, в това число обвързване на приемането им със степента на социализация и просветеност. Искат насърчаване на виновното родителство за сметка понижаване на помощите за деца на несоциализираните групи. От Вътрешна македонска революционна организация желаят основаване на доброволни отряди към Министерство на вътрешните работи за защита на публичния ред.

Вътрешна македонска революционна организация оферират да се одобри Закон за възрастните хора; проверка на инвалидните пенсии и преизчисляване на така наречен "стари пенсии ".

Партията желае да се сътвори държавна стратегия за разпространяване на българския език и просвета, в това число основаване на институт "Св.св. Кирил и Методий ". Вътрешна македонска революционна организация предлага основаване на "Карта българин ", с която да се урежда правото на престояване и труд в България на сънародниците ни от диаспората.

"Трябва да сложим пред ГЕРБ въпроса за по-справедливо данъчно облагане на имуществото на богатите - в това число "Данък разкош ". Особено очеваден е казусът с крупните притежатели на земя. 31 икономически субекта имат над 3 милиона декара земя, а не заплащат никакъв налог върху собствеността. Същевременно тази централизация вреди на развиването на земеделието, обезлюдява селата и не основава принадена стойност в стопанската система ", показват от Вътрешна македонска революционна организация.

"Приоритетите са одобрени на Организационен съвет на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ и следва да са основа за полемика както в обединението "Обединени патриоти ", по този начин и с Политическа партия ГЕРБ. Считаме, че в рационален период би трябвало да има забележим прогрес по тях. Само това би осмислило действително нашето присъединяване в ръководството на страната ", декларират от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР