ВМРО-ДПМНЕ е партия, която работи срещу европейския път на страната,

...
ВМРО-ДПМНЕ е партия, която работи срещу европейския път на страната,
Коментари Харесай

Управляващата партия в Скопие: Нападателите на Пендиков са от ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ е партия, която работи против европейския път на страната, считат от СДСМ
Всички участници в случая в Охрид са членове или симпатизанти на ВМРО-ДПМНЕ. Това написа в позиция на ръководещата партия в Северна Македония СДСМ, представена от Българска телеграфна агенция. От групировката визират побоя над Християн Пендиков, който е секретар на локалното сдружение „ Цар Борис Трети ” и има българско съзнание.

" Има фотоси с Мицкоски и Николоски (председателят и зам.-председателят на опозиционната партия), един от нападателите даже е чиновник в администрацията на кмета на Охрид, също от ВМРО-ДПМНЕ ", настояват от СДСМ. Според тях обаче институциите са реагирали бързо на случилото се в Охрид, Министерство на вътрешните работи незабавно е съумяло да открие нападателите, а по сигнала се е задействала и способената прокуратура.

„ Насилието от всевъзможен тип е неприемливо, както неприемливи са и всички опити за възпрепятстване на европейския път и обиди към възприятията на македонските жители. ВМРО-ДПМНЕ е политическа партия, която работи против европейския път на страната и няма право да приказва по тази тематика. Страната ни няма потребност от разпалване на атмосферата. Всички би трябвало да се съсредоточат върху икономическия напредък и продължаването на европейския път, конституционните промени за интеграция в Европейски Съюз. Който не способства за този проект, единствено обслужва нечии други ползи и работи съгласно нечий различен дневен ред ”, написа в известието на СДСМ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР