ВМРО-БНД избра да даде старт на предизборната си кампания за

...
ВМРО-БНД избра да даде старт на предизборната си кампания за
Коментари Харесай

ВМРО откри предизборната си кампания с хоро, бори се да е трета сила в ЕП

ВМРО-БНД избра да даде старт на предизборната си акция за Европейския парламент навръх Великден. Събитието се организира в столичния парк " Света Троица ".Водачът на листата - досегашният евродепутат Ангел Джамбазки, съобщи, че задачата на партията е да бъдат трета политическа мощ. Той поведе българско хоро, което " символизира единението сред европейските страни ", а последователите на групировката носеха тениски с надпис " Ангел Джамбазки е моят човек ". Народният артист Илия Луков и танцьорите от отбор " Мездра " се погрижиха за настроението.

" Трета политическа мощ, три мандата. Продължаваме на тези борби. Битки против псевдолиберали, мултикултурни идеологии, против нашествието, против ислямизма. Бъдете здрави, горди, почтени и положителни българи ", съобщи Джамбазки, представен от " Фокус ". " На хорото се хващат за ръка непознати хора, играят в един темп, хорото е, което ги събира и сплотява, което ни прави българи. Хорото, традицията, носията, шевицата са нашата национална памет. Нашата българска, исконна, вековна, хилядолетна българска памет. Това сме ние българите ", акцентира той. Актьорът Андрей Слабаков, който е четвърти в евролистата на Вътрешна македонска революционна организация, съобщи, че партията ще се бори против неграмотността в Европа, тъй като това първоизточникът на престъпността.



" Лично аз имам и свои цели, да преборим неграмотността в Европа, тъй като това е развъдникът на престъпност. Това касае няколко милиона европейски жители. Така престъпността ще спадне до 70%, тъй като това е една голяма маса и за някои политически партии е доста комфортна да бъде купена. Не единствено в България ", посочи Слабаков.

Ген. Димитър Шивиков, който пък е пети в листата, съобщи:

" Интересите на България са да не бъдем третирани като страна второкласен. Категорично срещу съм Европа на две скорости. Един умен български политик от преди 140 година е споделил, че няма значение какъв брой е огромна една страна, какъв брой е оживен неговия народ, в случай че тази страна има положителни институции, в случай че тържествува законът и правдата, то тогава тази страна ще бъде равнопоставена с другите европейски нации. Нашата задача е да бъдем равнопоставени с другите европейски нации ". „

Бившият комендир на 61-ва стрямска бригада в Карлово е обвиняем по две каузи. На досегашните инстанции той беше оневинен и по двете, само че следва окончателното решение на съда.

Според социологическите проучвания Вътрешна македонска революционна организация има късмет да вкара в Европарламента единствено един народен представител.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР