ВМРО – Бургас събра внушително количество дарения от членове, симпатизанти

...
ВМРО – Бургас събра внушително количество дарения от членове, симпатизанти
Коментари Харесай

ВМРО – Бургас дари събраната хуманитарна помощ в Общия кризисен център

ВМРО – Бургас събра внушително количество дарения от членове, симпатизанти и непознати български мъже и дами, които отвориха сърцето си за нещастието на украинския народ.

Всичко събрано в локалния офис на партията, който съдействаше от началото на войната в набирането на филантропична помощ като облекла, храна, одеяла, обувки, игри за децата като шахмат, игри за изобразяване, химикали, санитарни такъми, сапун, козметика от първа нужда и прочие, беше дарено в Общия спешен център за филантропична помощ на Морска гара – Бургас.

Досега в офиса на патриотите са идвали украинци, с които поддържат връзка на съветски език и оказват непосредствено подпомагане най-вече за облекла и храна от първа нужда, само че също и подпомагане за намиране на работа, информация къде могат да намерят поддръжка – в образувания по-късно Общ спешен център на Морска гара в Бургас.

Съпричастни сме с голямото злощастие на този приятелски народ, представяме своята страна по този метод и се молим всичко да свърши час по-скоро, защото е неприемливо сходно принуждение над почтени хора в 21-ви век, декларират от Вътрешна македонска революционна организация – Бургас.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР