ВМРО – Българско национално движение откри кампанията си за предстоящите

...
ВМРО – Българско национално движение откри кампанията си за предстоящите
Коментари Харесай

ВМРО откри кампанията си за парламентарните избори на емблематично място

ВМРО – Българско национално придвижване откри акцията си за идните парламентарни избори в Пирин, над с. Сугарево. Събитието съответства с обичайното отбелязване на годишнината от гибелта на именития лидер на Организацията Тодор Александров, който пада погубен на това място. На гроба му бе отслужена заупокойна молитва, а в символ на респект членовете на Вътрешна македонска революционна организация сведоха глави.

Към поклонението се причислиха и представители на младежките организации на Вътрешна македонска революционна организация, които всяка година по традиция провеждат поход „ По стъпките на Тодор Александров “. Те получиха грамоти, а новите членове поставиха клетва за честност тържествено – над Библия, кама и револвер, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

На събитието участваха доста българи от Македония.

Пред множеството съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки подсети, че времената, в които Тодор Александров води Организацията, не са доста по-различни от в този момент. И тогава, и в този момент непознати страни и непознати централи се пробват да всява разкол и да раздират Отечеството ни. Настъпило е време разделно. Затова в този момент е моментът да се стъпи на заветите на Организацията. България е на българите, не на непознати сили, на миграции и на всевъзможни сътрудници, които още пробват да обезкървят България. Вътрешна македонска революционна организация я е имало и ще я има и отсега нататък. Нашата задача е да осъществим завета им. Да живее единната и неделима българска нация. Да живее Македония! България над всичко, съобщи Джамбазки.

Преди 35 години махнахме руския модел, който господстваше над България и ни постановяваше неолиберализъм, марксизъм и преследвания на хора като нас като националисти и фашисти. А през днешния ден става същото. Днес ни се постановат европейски модели, които замърсяват националното схващане на европейските нации, съобщи от своя страна почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация доктор Красимир Каракачанов.

Той уточни, че за нас, българите, е значимо по какъв път да тръгнем. По думите му през днешния ден Вътрешна македонска революционна организация изживява тежки времена, само че това е било и различен път в 130-годишната история на Организацията. Не се кланяме на измислени герои, чалгата и чуждопоклонници. Ние се прекланяме пред делото на същинските български герои, какъвто е Тодор Александров. Вътрешна македонска революционна организация не обръща взор нито на Изток, нито на Запад, а се бори да сплоти българския народ, безапелационен е Каракачанов.

Изходът от рецесията е единствено един ‐ да сплоти личните си сили и да вървим напред. Само това ще ни избави, не поклонението на главата пред този или оня мощен на деня извън. Тодор Александров е нашият образец, нашият път, приключи словото си почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

Другият съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди подсети пред хората за сложните моменти в предишното. Тодор Александров три пъти подвигна Организацията от нулата. Това е нашият път и нашият образец. За нас остана да се преборим за българщината.

Той уточни, че измяната по отношение на Македония с приемането на „ френското предложение “ не го е напрал даже „ канадския изменник “. Направи го оня, който подписа Договора за другарство и добросъвестно ‐ Бойко Борисов, като за една нощ си смени позицията, сподели Сиди.

Няма нищо по‐голямо от България и българщината. Убеден съм, че всеки един от вас е подготвен да се бори за единството на България. България над всичко, приключи Александър Сиди.

Третият съпредседател на партията Искрен Веселинов съобщи, че сме тук, на това емблематично място, тъй като има безконечни полезности, безконечни истини и непреходна неща. Българщината е една от най‐възвишените измежду тях. Той напомни и думите на Тодор Александров, че Вътрешна македонска революционна организация не гледа нито на изток, нито на запад, а гледа българския интерес. В тези простичко думи се крие триумфа на нацията ни. Ако беше предпазен българският интерес, нямаше да сме в тази каскада от рецесии, висока инфлация и цялата обстановка, в която е страната сега, съобщи Веселинов.

Искрен Веселинов подсети, че никой от хората в парламентите последната година и половина не отбрани българския интерес. Какво направиха с газа? Защо не желаеха отговор от „ Лукойл “ за цената на горивата? Всичко на политическата карта сега е подправено. Ние започваме своя поход точно по тази причина. За да върнем истината в политиката. В момента Македония не е българска и ползата на българите не е предпазен, съобщи още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР