Вместо това обаче, изтощената след натоварения ден 23-годишна майка на

...
Вместо това обаче, изтощената след натоварения ден 23-годишна майка на
Коментари Харесай

Най-Страшното Се Случи. Преуморена Млада Майка Заспа До Съпруга Си И Бебето, Но На Сутринта Се Събуди В Ада!

Вместо това обаче, изтощената след натоварения ден 23-годишна майка на още четири деца от Съсекс, Съединени американски щати, заспала надълбоко дружно с 22-годишния си сътрудник Керан Джоунс. След като се събудила едвам на сутринта, тя с смут открила, че бебето й не диша.

" Ние не възнамерявахме да заспим с него, само че бяхме толкоз изтощени и това просто се случи. Чувала съм за мощната връзка, която се построява, когато бебето заспива до родителите си. Апелирам към всички майки и бащи – в случай че желаете детето ви да заспи до вас, приспете го, само че незабавно по-късно го изместен в личното му креватче. Защото единствено една грешкаот ваша страна, и може да се случи най-страшното. Не повтаряйте моята неточност “, споделила през сълзи скърбящата майка пред съда след печалния случай, написа Woman.bg

Според доктор Ал-Адрани - лекарят, направил аутопсията на детето, Харисън е жертва на " необяснима гибел в ранна детска възраст ", само че е допустимо той или да е бил несъзнателно задушен от спящите му родители, или топлите им тела да са предизвикали повишение на телесната му температура.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР