Вместо светли емоции и щастие, Коледа донесе сериозни изпитания за

...
Вместо светли емоции и щастие, Коледа донесе сериозни изпитания за
Коментари Харесай

Ужасна Коледа за Сашка Васева! Дано на никого не се случва подобно нещо! Вече разпознава близките си само по…

Вместо светли страсти и благополучие, Коледа донесе съществени тествания за Сашка Васева. Здравословното положение на певицата се утежни, а за неин смут ослепяването й прогресира с бързи темпове.

Легендарната дупнишка Мадона, която в шоуто на „ ВИП брат ” сподели пред съквартирантите си и милионната публика на предаването, че има проблем с едното око, показвайки здравна епикриза, е пред нервозен срив. Броени дни след излизането от къщата певицата посетила лекарски кабинет, тъй като усещала дискомфорт и в другото око. Прегледът по този начин и не могъл да покаже за какво Васева губи зрението и в лявото око.

Лекарят изтъкнал няколко аргументи и бил безапелационен, че изпълнителката на „ Левовете в марки ” би трябвало да мине на скенер, който да покаже същинската причина за казуса й, а по-късно да бъде подхванато съответно лекуване. Това тормозило извънредно доста звездата на фолка, която от много време се страхувала от експертите в бели престилки и се стараела да се самолекува по методите на Дънов, само че не и да върви по доктори.

Проблемите с дясното й око почнали преди години. Зрението й се влошавало последователно, само че тя настойчиво чела книга за природосъобразен метод на живот и пробвала предписания с билки. Посещавала и целебни места из страната ни, където имало чешми с чудодейна вода. Миела лицето си там, шапка си капки в очите, само че необикновен резултат нямало. При посещаване при офтамолог, експертът бил безапелационен – тежка недоразвитост на зрителния нерв, което, за жалост, не се лекувало.

„ Тогава одобрих нещата такива, каквито са. Вярвам в Бог, в ориста и взех решение, че каквото и да ми се случва, би трябвало да го нося като кръст, тъй като е тестване, урок. Знаех, че няма по какъв начин да спася окото си, само че към момента можех да карам, да влизам в интернет, да чета обичаните си книги, да пиша. В момента на феновете ми във Facebook дава отговор моят имперсарио. Не виждам задоволително добре, че да пиша, въпреки да желая и макар че този тип контакт ми липсва.

Тези дни, малко преди Коледа, обаче се получи проблем и с лявото око. Натъжих се, само че си споделих, че би трябвало да се боря, поради децата, поради фамилията ми. Лекарите към момента не са открили за какво не виждам. Препоръчаха ми скенер, само че мен ме е боязън. Не от самата машина, не от самата операция, а от резултатите, които ще покаже. Разбира се, може да са положителни, може да е нещо напълно дребно, само че минават дни, а аз към момента не подхващам нищо.

Седя в къщи, излизам рядко и употребявам такси, когато съм в София. Виждам едри предмети, различавам хората единствено по гласа. Всички вкъщи доста ми оказват помощ, носят ми телефона, когато звъни, споделят кой ме търси, записват телефонните номера.

Изключително мъчно ми е да привикна с това състояние. Аз карам от дълги години, а в този момент не мога да ръководя автомобил и би трябвало да разгадавам на различен, с цел да ме вози. Ако не бяха децата и мъжът ми – не зная по какъв начин щях да се оправям. Мотивирана съм да отида в клинаката, която ми предложиха, само че пусти боязън – толкоз е огромен, че все нещо ме стопира да го направя ” , разкрива пред кореспондент на „ Уикенд ” Сашка Васева.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР