Вместо обичайните уведомления пътниците в експресен влак в Австрия имаха

...
Вместо обичайните уведомления пътниците в експресен влак в Австрия имаха
Коментари Харесай

Реч на Хитлер прозвучаха по високоговорителите във влак в Австрия

Вместо нормалните уведомления пасажерите в експресен трен в Австрия имаха " неприятното преживяване " да чуят фрагменти от тирада на Адолф Хитлер по високоговорителите във влака, съобщи ДПА.
Националсоциалистически изречения като " Хайл Хитлер " и викове " Зиг хайл " стреснали пасажерите, удостовери през днешния ден пред в. " Стандарт " представител на железопътната компания оператор " О Бе Бе " (OBB).
Говорителят сподели, че следствие на случилото се е открило, че двама обвинени съумели да употребяват ключ, с цел да получат достъп до една от станциите на системата за обществено обявяване във вагоните, и сложили до микрофона мобилен телефон със записите. " Всичко е било излъчено доста мощно. Било е доста неприятно и смущаващо ", добави представителят.
Той сподели още, че са били повдигнати обвинявания против двамата обвинени, които били елементарно разпознаваеми на фрагменти от видео, записано, когато слезли от влака във Виена. Не е ясно по какъв начин те са сдобили с ключа, само че се изключва версията да са чиновници на " О Бе Бе ". " Това е общоприет ключ, който се употребява в цяла Европа и евентуално от този вид съществуват няколко десетки хиляди ", сподели представителят.
Това е бил третият сходен случай по линията сред Санкт Пьолтен и Виена в границите на няколко дни, макар че при предходните по високоговорителите звучали единствено детски песни, показва ДПА.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР