Вместо икономически национализъм, либералите ни предлагат ултраляв марксизъм Те мразят

...
Вместо икономически национализъм, либералите ни предлагат ултраляв марксизъм Те мразят
Коментари Харесай

Тръмп: Ще застреляме всеки крадец

Вместо стопански шовинизъм, либералите ни оферират ултраляв марксизъм

„ Те ненавиждат нашата страна. Наместо стопански шовинизъм, ни оферират крайноляв марксистки глобализъм “ , съобщи някогашният американски президент Доналд Тръмп в една от най-яростните си речи в последно време.

В събота той се появи в гр. Анахайм, окръг Ориндж, Калифорния, който минава за най-либерален от всички американски щати. Почти всяка нова политика, която по-късно бива налагана на останалия свят, първо се тества точно там. Така беше и със наложителните имунизации по време на коронавирусната зараза, по този начин е и с квотите за електрически коли в този момент. 

Тръмп сподели, че електрическите коли ще доведат до екологична злополука в света , поради неразградимите отровни субстанции, съдържащи се в техните акумулатори.

Въпреки че Тръмп няма действителни шансове да завоюва в самия щат, Калифорния обичайно изпраща най-вече делегати на първичните избори на републиканците, което би му помогнало да победи на тях. Засега някогашният президент води в социологическите допитвания с голяма разлика пред всички останали кандидати за президентска номинация на Републиканската партия.

Въпреки че против Тръмп има 17 повдигнати обвинявания за дейностите му като президент и още няколко в качеството му на предприемач, даже и да бъде наказан, това няма да му попречи да се яви на избори и да ги завоюва. Американската конституция разрешава дори на излежаващи присъди по тежки обвинявания да се кандидатират за държавен глава. 

Ако подобен човек завоюва изборите, може по-късно самичък да се помилва, с цел да може да излезе от пандиза и да отиде в Белия дом, където да ръководи.

„ Заедно ще спрем упадъка на Америка и ще сложим завършек на оскверняването на вашия в миналото популярен щат Калифорния “, сподели Тръмп пред присъстващите. „ Това към този момент не е страхотната страна, която имахме в миналото. Това е бунище. Всички ние сме принудени да живеем в бунище “, съобщи Тръмп.

Масовите западни медии нарекоха днешната му тирада „ най-наглата до момента “, поради подигравките в нея със настоящия президент Джо Байдън и конгресмена Нанси Пелоси, и заканите му неотложно и без съд да се убиват всички крадци. Тръмп упрекна Пелоси, че пропагандира против градежа на стена по границата на Съединени американски щати с Мексико, която да защищава от незаконните мигранти, до момента в който в това време тя е построила голям дувар към личния си дом. На крадците пък даде обещание, в случай че влязат да грабят в магазин, би трябвало да са подготвени незабавно да бъдат убити, когато излизат от него.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР