Вместо да чака Вашингтон да разследва немските корумпета, Берлин купи

...
Вместо да чака Вашингтон да разследва немските корумпета, Берлин купи
Коментари Харесай

Фрог нюз обявява награда за сведения от Дубай и допълва Джокович

Вместо да чака Вашингтон да проверява немските корумпета, Берлин купи данни, които могат да оказват помощ на финансовите управляващи да проследят случаи на заобикаляне на данъчните закони от богати немски жители. Това нещо го оповестил самият финансов министър Олаф Шолц. Данните към този момент се ревизират от данъчните управляващи и скоро ще има „ ти ли ме ритна или самичък паднах “.

И това не е всичко. Списание " Шпигел " оповестява, че в компакт диск се съдържат доста детайлности за активи в Дубай като поземлени имоти, недвижими парцели и банкови сметки, благосъстоятелност на немски богаташи.

Според изданието неизвестен осведомител се е свързал с немските управляващи и е предложил да даде данните, за които федералната данъчна работа е платила към 2 млн. евро.

След като се запознахме с тази богатства за ухото на всеки немец информация, ни хрумна следната концепция. Вместо да чакаме по кое време американците ще добавят листата по „ Магнитски “ или Иван Гешев да организира съществено следствие – все едно от починал писмо… - взехме решение да предложим следното. Нямаме и в никакъв случай не сме имали 2 млн евро, нито знаем по какъв начин наподобяват, с изключение на от фотосите на бойковото чекмедже. На анонимния осведомител обаче предлагаме договорка: той ни дава компакт диск с парцелите и сметките на Шиши, майка му, Борисов и техните ортаци в Дубай, ние ще ги пускаме един по един всеки ден. Посещенията на уеб страницата ще скочат, ще се обадят и рекламодатели, на които до момента Шиши беше забранил да ни се обаждат. Много дни ще минат в изброяване на парцели и сметки, щото нашите не са скромни кат’ германците… 80% от приходите от реклама ще преведем на анонимния осведомител. С останалите екипът на редакцията ще заплати наема за офиса, тока, водата и увеличеното парно и в случай че остане нещо, ще го влагаме в един здрав ваучър.

Смятаме, че договорката е обективна. Като се знае какъв брой хора са му набрали на Шиши задето им е разсипал бизнеса и живота, дружно с Борисов и останалите от шайката, може да се чака, че приходите от искащи да популяризират, с цел да четат листата с придобивките в Дубай, ще са много щедри…

***

Сега за Джокович. Ноле споделил след успеха на полуфинала на „ Ролан Гарос “, че да биеш Надал е като да изкачиш Еверест. Егати, несъмнено е по този начин.

Ние обаче допълваме: Да проникнеш до дъното на корупцията в България е като да се спуснеш в Марианската котловина. Еверест е висок 8 848 м., а Марианската котловина е дълбока 11 022 м.

Ноле, пожелаваме ти победа и в неделя на финала, само че показа си нас какво втурване ни чака, брат!...

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР