Вместо агнешко, за празниците се предлага кучешко месо. За това

...
Вместо агнешко, за празниците се предлага кучешко месо. За това
Коментари Харесай

ОФЕРТА: Кучешко вместо агнешко за Великден

Вместо агнешко, за празниците се предлага кучешко месо. За това алармират стотици жители, които са попаднали на страницата “Родопска овчарка” в обществената мрежа фейсбук, пишат от " Трафикнюз ".

Отглеждането, потреблението и умъртвяването на кучета за произвеждане на храна, както и внасяне и изнасяне на кучешко месо е нелегално. Именно заради тази причина предлагането на подобен вид услуга провокира интерес.

Създателите на страницата се показват като притежатели на дребна фамилна плантация за кучета, които се отглеждат и оферират за консумация.

Те разясняват, че записват поръчки за Великденско и Гергьовско чеверме от куче, като прецизират, че заради наближаването на празниците имат доста поръчки, а цената на месото, което оферират се приближава до тази на агнешкото.

В обществената мрежа се споделят и няколко отзива от „ поръчители” на месото, които гласят:





Разбира се, множеството хора осъждат дейностите на страницата и насочат хули и закани към основателите й.

Впоследствие, основателите на страницата споделят, че страницата е направена само и единствено за провокация, и хората, които стоят зад нея нямат никакво желание да продават кучешко или каквото и да е животинско месо. Те се показват като покровители на правата на животните, които считат, че убиването на каквото и да е било животно е безумно и споделят, че не са първите деятели, които употребяват този метод.

Въпреки това, страницата до ден сегашен провокира отвращение в потребителите, които имат вяра, че някой би могъл да прави тази свирепост.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР