ВМА и ген. Мутафчийски с публикация във Facebook по повод

...
ВМА и ген. Мутафчийски с публикация във Facebook по повод
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Няма как да не споделя радостта си

ВМА и ген. Мутафчийски с обява във Фейсбук във връзка професионалния празник на лекарите:

На 19 октомври означаваме празника на българските лекари и почитаме паметта на техния настойник Свети Йоан Рилски Чудотворец, посветил живота си на това да лекува хората.

ВМА е водач в своята област – освен поради новаторските техники за диагностика и лекуване, само че най-много поради експертите, които ги внедряват. Водена от устрема си за непрекъснато рационализиране и одобряването й като високотехнологична болница, със знаещи и добре готови фрагменти, Академията сътвори редица школи, които са с национално значение и интернационално самопризнание. 

Няма по какъв начин да не споделя насладата си от обстоятелството, че сега в нашата болница има доста млади сътрудници – надеждни, стимулирани, с огромно предпочитание за работа, които са избрали ВМА, с цел да продължат своето развиване. А в нашия екип постоянно има място за квалифицирани и отдадени на специалността хора с огромни сърца. 

Убеден съм, че точно Вие, сътрудници, с персоналния си образец ще продължавате да обединявате съидейници и да развивате тази школа, трансформирайки се в техни ментори и предавайки им опит и скъпи насоки за професионалното им бъдеще. Бъдеще, което имам вяра, че ние можем да им дадем и да продължим да чертаем модата в медицината.

Честит празник, сътрудници! Нека Свети Йоан Рилски Чудотворец да закриля Вас и фамилиите Ви. Благодаря Ви за високия професионализъм, благородството и хуманността, които бележат Вашия всекидневен труд. Желая Ви здраве, нови триумфи и воля за превъзмогване на провокациите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР