VM Ware са шампионите по картинг на 2018 в турнира

...
VM Ware са шампионите по картинг на 2018 в турнира
Коментари Харесай

Рали шампионът Димитър Илиев и Лео Бианки на турнира на Holiday Heroes

VM Ware са първенците по картинг на 2018 в шампионата на Празничните герои.
Рали легендата Димитър Илиев и чаровният Master Chef Лео Бианки станаха част от благотворителния шампионат по картинг сред компании в Sofia Karting King през вчерашния ден, 19 април. Серията спортни шампионати сред комапнии „ Спортувай с задача “ са едни от най-дългоочакваните събития на празничните герои, а шампионатът по картинг е измежду любимците.
Общо единадесет тима се включиха в конкуренцията – 10 социално-отговорни компании и тим на Holiday Heroes. В тима на празничните герои се открои посланикът на положително Лео Бианки, който сподели забележителен гений на пистата, а измежду корпоративните тимове имаше цели две компании, които се включиха с по два представителни тима – KPMG IT Services и Fadata.
По традиция на Holiday Heroes, всеки от тимовете имаше собствен наставник, който помагаше в конкуренцията. Рали легендата и нееднократен първенец на България – Димитър Илиев, почете надпреварата и се включи като наставник на тим. Още при започване на събитието той прикани всички участници да бъдат деликатни освен на пистата в Sofia Karting Ring, само че и отвън нея. Ментори станаха още младият, само че доста перспективен авто играч и първенец за 2015 година Григор Григоров и Коко Върбицалиев, който е първият българки водач взел участие във Формула БМВ, първенец по картинг и притежател на бронза на международното по картинг за фенове през 2017. В менторския колектив се включиха още Дани Попов, Симеон Симеонов и рекордьорът по експедитивност в шампионатите на Sofia Karting Ring – Алекс Юлиян.

Шампион на шампионата стана тимът на VM Ware. Среброто завоюваха „ Лаборатории Рамус “, а трети се класираха KPMG IT Services Bulgaria. Победителите получиха подаръчни комплекти от STR8 и BU, както и дарове за всички участници обезпечени от Сарантис. Булстрад Виена иншурънс груп, Hyper Science, Advanced Nutrients и Застраховаталено сдружение Евроинс бяха другите участващи тимове, които премериха сили в надпреварата. За положителното въодушевление на всички посетители и участници в шампионата имаше обезпечени вафли „ Хипер “ от „ Престиж “, изотонични и фруктови води AKVO.
Средставата от такса-участие на тимовете ще се употребяват за закупуване на хранителни артикули, които да станат част от празничните пакети на Holiday Heroes за акция „ Коледа 2018 “ през декември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР