Влюбването е красив момент в живота на всеки. Пърхане на

...
Влюбването е красив момент в живота на всеки. Пърхане на
Коментари Харесай

5 неща, които само влюбените мъже правят

Влюбването е хубав миг в живота на всеки. Пърхане на пеперуди, искра в очите, усмивка, която не слиза от лицето… познати признаци. Често обаче влюбването носи и малко стрес като нова страст в живота, а и терзание дали в действителност той те обича и дали е толкоз влюбен, колкото си ти.
Когато приказваме за мъже, техните дейности разкриват доста повече за страстите им, в сравнение с думите им. Затова вършим лист с 5 неща, които единствено влюбените мъже вършат!
1. Той се интересува от твоето мнение
Мъжете не обичат някой да им се бърка в решенията. Ако той те търси за хрумвания и препоръки, това е огромен знак, че в действителност държи на теб, цените като човек и като жена. Такова доверие получават единствено дамите, които са огромна обич.
2. Пише ти постоянно
Обикновено мъжете ги мързи да пращат известия и да пишат дълго, в случай че не флиртуват с някоя хубавица по цяла нощ. Ако той ти написа всеки ден и ти споделя какво му се е случило денем, то желае да те държи в течение на всичко към себе си, което е страховит знак.
3. Грижи се за теб с внимание
Ако ти отстъпи по-хубавата възглавница или да ти даде последното парче шоколад, носи ти чантата или торбите след пазар, това е мъж, който ще направи доста повече за теб.
4. Интересува се от теб
Той знае всичко за теб и се грижи да си добре. Пита те за деня ти и в действителност слуша с интерес. Истински влюбеният мъж се вълнува откровено от дамата до себе си и се стреми да я опознае по-добре.
5. Готов е прави взаимни отстъпки
Няма по какъв начин една връзка да бъде сполучлива без взаимни отстъпки. Ако за него е по-важно да те направи щастлива, в сравнение с да изгледа следващия мач, можеш да си спокойна, че този мъж ще се грижи добре за теб.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР