Влюбих се тогава в очите и в усмивката на Янита,

...
Влюбих се тогава в очите и в усмивката на Янита,
Коментари Харесай

В дома ми ще празно, болката за мен и децата няма да отмине, но нека няма повече трагедии


Влюбих се тогава в очите и в усмивката на Янита, споделя Иван Дошев, без за момент да се замисли

Почерненият брачен партньор на неуместно починалата при преден удар край село Черни връх Янита моли всички, които са станали очевидци на нещастието от събота, да не  отвръщат глава, а да се отзоват в най-близкото районно ръководство, където да дадат показания.

„ Това не би трябвало да се повтаря. Моята болежка и болката на децата ми няма да отмине, по този метод могат да се предотвратят следващи такива произшествия “, безапелационен е Иван Дошев.

Със брачната половинка му Янита се срещат като студенти в БСУ през 2013 година и са дружно съвсем 11 години.

Влюбих се тогава в очите и в усмивката на Янита, споделя той, без за момент да се замисли.
 Янита Пепелянкова остана единствено на 33 години, тя бе почитан възпитател, обичана жена и майка на две дребни момиченца
Иван Дошев сега е доста обезпокоен, тъй като на следващия ден децата му ще се приберат вкъщи, а майка им няма да бъде там.

„ Трябва да се обърне съществено внимание на дъщерите ми, към момента те не знаят за случилото се с майка им. Ще потърся психолози, които да ги приготвят за най-лошата вест, която ще чуят в живота си. Ще се приберем на следващия ден, ще е празно, само че ще се постарая все още да не усетят тази празнота. В момента съм им споделил, че майка им е в друга болница. За мен е значимо да се стабилизират физически и да преодолеят напрежението “, споделя бащата.

За двете момиченца са се грижели главно той и брачната половинка му, само че главната роля е била нейна. Оттук нататък аз съм им най-близкият, ще поема грижите за тях, прибавя той.



Тежката злополука в събота затвори придвижването в двете направления в сектора край разклона за с. Черни връх. Янита Пепелянкова почина на място след преден конфликт сред два автомобила. Возела се е на предната дясна седалка на Ситроен C3, ръководен от 53-годишната ѝ майка.

В колата са били двете деца на починалата – момиченца на надлежно 5 и 8 години.

Водачът на отговорния за тежката злополука автомобил – 59-годишният Атанас Андонов от с. Константиново, няма тежки пострадвания, само че също бе откаран в болница. Тестван е за приложимост на алкохол и опиати – и двете проби са негативни.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР