Влюбеният Росен Плевнелиев не скри опасенията си някои националисти да

...
Влюбеният Росен Плевнелиев не скри опасенията си някои националисти да
Коментари Харесай

Явно Деси Банова Съвсем Му Е Завъртяла Главата! Вижте Какви Ги Ръси Росен Плевнелиев В Ефир! Бесен Е На Румен Радев, Скача На Барикадата

Влюбеният Росен Плевнелиев не скри опасенията си някои националисти да изискат референдум по отношение на проблема за НАТО. Той изрази терзанията си по отношение на държанието на Българска социалистическа партия и сегашния президент Румен Радев.

Бившият първи подложи на рецензия държание на наследника си. Росен Плевнелиев добави, че сред него и Румен Радев няма състезание, защото двамата са радикално разнообразни като темперамент и политически възгледи.

Той упрекна наследника си, че не е съумял да резервира постигнатото от него, във връзка с самодейностите, свързани с президентската институция. В това число изключва „ Българската Коледа “, която към този момент се трансформира в традиция.

Росен Плевнелиев захапа Радев, заявявайки че мощно се надява той да напише история с ръководството си. Бившият президент съобщи, че това се случва десетки години след мандата, а не до момента в който един държавен глава е на власт. Той добави, че история не се написа по поръчка, написа Блиц.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР