Влюбеният победител в лотарията Ейдриън Бейфорд се смята за сгоден

...
Влюбеният победител в лотарията Ейдриън Бейфорд се смята за сгоден
Коментари Харесай

Лотариото на лотарията Ейдриън Бейфорд „сгоден за четвърти път“, откакто спечели джакпот от £148 милиона

Влюбеният победител в лотарията Ейдриън Бейфорд се счита за благоприятен за четвърти път, откогато завоюва джакпот от £148 милиона.

Джилиан Бейфорд и нейният брачен партньор завоюваха голямата сума през 2012 година, само че обстановката скоро се утежни, защото те се разделиха единствено 15 месеца по-късно. Оттогава някогашната двойка е имала мъчително време в търсене на обич, само че Ейдриън се надява най-сетне да промени всичко това, откакто съгласно известията е повдигнал въпроса.

Твърди се, че някогашният пост е подготвен да се ожени с 45-годишната Трейси Байлс в разточителна работа в чужбина и той се надява този път да е в действителност след няколко горещи години, цялостни със сърдечна болежка. Приятелите споделят, че е изумен и най-сетне счита, че неприятният му шанс с дамите е зад тила му.

Той не съумя да стигне до пътеката със сервитьорката на Frankie & Benny Лиза Кемп. Тя го заряза поради изказванията, че е изпратил известия до другата му някогашна избраница Марта Ярош, месеци преди да се сгодят. Той се беше разделил с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР