Влюбена знаменитост“Британската комедийна актриса и актриса Миранда Харт сподели своя

...
Влюбена знаменитост“Британската комедийна актриса и актриса Миранда Харт сподели своя
Коментари Харесай

Хората споделят скъпи моменти, които са имали с Матю Пери

„ Влюбена звезда “

Британската комедийна актриса и актриса Миранда Харт показа своя фотография в обществените медии, облечена в ослепителен кабаретен жанр рокля.

„ Ето по какъв начин изглеждах, когато срещнах моята влюбена за всички времена #matthewperry “, написа тя.

„ Снимах в същите студия и имах шанса да запознайте се с него.

„ Често бях казвала обществено, че той би трябвало да бъде мой брачен партньор, което беше неловко да се обръщам към него при първата среща! Освен това забравих, че нося това.

„ По средата на нашия чат ненадейно осъзнах и изкрещях „ това не съм аз! “

“И продължих да пробвам и изясни по килнат метод, до момента в който се пробвах да потвърдя, че мога да бъда подобаващ за брачна половинка. Той беше доста общителен в цялостната ми полуда.

„ Благодаря ви за всичко, което направихте на екрана и отвън него, с цел да сте там за хората. И благодаря, че бяхте милостива влюбена звезда. “

Вижте тази обява на Instagram

Публикация, споделена от Миранда Харт (@realmirandahart)

-->

' Вълшебно лято'

Гуинет Полтроу, която имаше къса връзка с Пери, си спомни срещата с артиста преди славата му Приятели.

" Срещнах Матю Пери през 1993 година на театралния фестивал в Уилямстаун в Масачузетс. И двамата бяхме там през по-голямата част от лятото, правейки пиеси ", написа тя в Instagram.

" Той беше толкоз занимателен и толкоз сладостен и беше толкоз занимателно да бъдеш с него. Излязохме да плуваме в потоци, пиха бира в локалния колежански бар, целуваха се в поле с дълга трева. Беше вълшебно лято.

„ Той беше прострелял водача на Приятели, само че още не беше излъчен. Беше нервозен, надявайки се, че огромното му спиране е тъкмо зад ъгъла. Така беше.

„ Останахме другари за известно време, до момента в който се разделихме, само че постоянно се радвах да го видя, когато го видях.

„ Днес съм супер печален, както е по този начин доста от нас са. Надявам се, че Матю най-сетне е в мир. Наистина го върша. "

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от Гуинет Полтроу (@gwynethpaltrow)

-->

" Ходихме дружно на срещи "

Ханк Азария, който изигра приятеля на Фийби Дейвид в „ Приятели “, разгласява в обществените медии, че той и Пери са като „ братя “ и разкри, че двамата са се борили дружно с алкохолната взаимозависимост, приписвайки на Пери това, че му е оказал помощ да изтрезнее.

„ Матю беше първият другар, който открих в Лос Анджелис, когато се реалокирах там. Бях на 21. Той беше на 16 ", сподели той във видео.

" Бяхме един за различен в ранните дни на нашата кариера и той беше за мен толкоз занимателен, колкото беше в Приятели, и той беше и други неща също; онлайн той беше просто най-смешният човек на всички времена. "

Говорейки за злоупотребата си с опиати и алкохол, той сподели: " Наистина го обичах. Много от нас, които бяхме покрай него, се чувствахме като че ли сме го изгубили поради опиатите и алкохола преди доста време, тъй като, както той документира в автобиографията си, имаше толкоз доста страдалчество.

Азария, който сподели, че е бил изтрезнял от 17 години, добави: „ Искам да кажа, че вечерта, когато влязох в АА, Матю ме докара. През цялата първа година бях изтрезнял, ходехме на събрания дружно.

„ Като изтрезнял човек, той беше толкоз грижлив, даващ и умен “, сподели той.

„ И той изцяло ми оказа помощ да изтрезнея. “

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от Ханк Азария (@hankazaria)

-->

" Хей, баща "

Звездата от романса на The Stone Катлийн Търнър, която играеше бащата на Пери в „ Приятели “, сподели, че последно е видяла Пери „ преди най-малко 10 години “.

„ Той пристигна да види едно от моите представления на Бродуей и пристигна зад кулисите “, сподели тя пред списание People.

„ Когато ме видя, той извика „ Хей, баща “ и всички го помислиха за доста готино. Мисля, че беше за Кой се опасява от Вирджиния Улф. “

„ Игри в учебния двор “

Канадският министър председател Джъстин Трюдо, който е ходил на начално учебно заведение с Пери, сподели, че си спомня „ учебния двор игри ", които двамата играеха през младите си години.

" Благодаря за целия смях, Матю. Бяхте обичани – и ще липсвате “, добави той в обявата си в X.

На снимачната площадка на The Whole Nine Yards

Румър Уилис, чийто татко Брус Уилис взе участие дружно с него Пери в The Whole Nine Yards – написа в своята история в Instagram: „ Толкова съм тъжна да чуя за гибелта на Матю Пери.

„ Когато бях дете и бях на снимачната площадка, до момента в който той и татко ми бяха правейки [The Whole Nine Yards], той беше толкоз благ, занимателен и благ със сестрите ми и мен. "

" Мисля, че неговата физическа комедия и този филм към момента ме карат да се дръзвам толкоз доста. Знам, че имаше доста провокации в живота си и донесе доста наслада на хората с комедията си.

„ Надявам се, че може да си почине умерено. “

Сложна резервация в ресторант за Свети Валентин

< p> Американската актриса Шанън Дохърти, най-известна с Бевърли Хилс, 90210 и Чаровниците, разсъждава върху другарството си с Пери през целия си живот.

„ Ние бяхме тайфа от дълго време “, написа тя в дълго изказване в Instagram.

„ Всички сме израснали дружно, вървешком във Формоза, Север и непрекъснато се смеем. Мат, Роджър, Дейвид, Роксана. Играехме храброст и Мат трябваше да споделя нелепи неща на девойки в бара.

„ Ние просто постоянно се забавлявахме и се подкрепяхме. Винаги ще ни намирате всички дружно в сепаре да приказваме на личните си измислици език. И да, Мат постоянно е имал ТОВА възприятие за комизъм.

„ С Мат имахме среща и беше на Свети Валентин. Той искаше да направи резервация в ресторант в Малибу, само че не можа, тъй че татко ми направи резервацията вместо него.

„ Отидохме и той приказва за ирландската меродавност на татко ми през по-голямата част от вечерта. Нашето другарство продължи дълго време. Наистина цялостен живот.

" Знам, че доста са засегнати, изключително нашата дребна тайфа. Той ще липсва на мнозина и несъмнено на нас. да Бих могъл да бъда по-поетичен или да кажа нещата по-добре, само че сега шокът и тъгата доминират. "

Отваряне на дома му

Журналистът и публицист Джон Ронсън, който работи с Пери през 2014 година, когато той написа и режисира The Dog Thrower, сподели, че починалият артист е бил „ извънредно деликатен и великодушен ".

„ Работих с Матю Пери преди девет години и го опознах малко ", добави той. „ Той беше извънредно деликатен и великодушен, даже ни разреши да останем в дома му, без друга причина с изключение на вежливост.

„ Както и да е, когато някой е толкоз благ, би трябвало да уведомите хората, отсам и този туит. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР