Влюбен до уши мъж направи предложение на приятелката си още

...
Влюбен до уши мъж направи предложение на приятелката си още
Коментари Харесай

Влюбен мъж видя годеницата си без грим и от шок се озова в болницата с инфаркт СНИМКИ

Влюбен до уши мъж направи предложение на приятелката си още на първата среща. Съвсем скоро обаче тя го разочарова толкоз доста, че се озова с инфаркт в болничното заведение.

Тайландецът Таксин споделя своята история в един от локалните уеб сайтове за запознанства. Той взема решение да показа горчивия си опит, с цел да защищити доста други като него от сходно отчаяние.

Преди шест месеца Таксин почнал да си написа с момиче на име Рани. Красавицата го очаровала с нежното си лице, огромни очи, вежливост и невзискателност във възгледите си за връзките.

След дълги диалози в мрежата, той решил да се срещне с мистериозната дама, която живеела на другия завършек на страната.

На първата им среща тя се появила с луксозна вечерна рокля. Таксин бил изумен от външността й и до края на вечерта й направил предложение за брак. Рани му споделила, че й би трябвало известно време, с цел да намерения.

След прелестната вечер Таксин се върнал у дома. Двамата още веднъж почнали да си пишат. До деня, в който Рани по простъпка не присъединила камерата на компютъра си.

Таксин видял обичаната си без грим и закрещял от смут. Видяното го предиздвикало да изпадне в подобен потрес, че бил признат в болница със подозрение за инфаркт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР