Влогърът и тв водещ Наум Шопов изненада почитателите си с

...
Влогърът и тв водещ Наум Шопов изненада почитателите си с
Коментари Харесай

Наум Шопов се показа от снимачната площадка като параолимпиеца Михаил Христов

Влогърът и тв водещ Наум Шопов изненада феновете си с кадър от снимачната площадка на филм, в който играе основната мъжка роля. Лентата " Без крила " се осъществя от Ники Илиев и Башар Рахал и споделя историята на параолимпиеца ни Михаил Христов.

Наум влиза в облика на спортиста, което ще е и дебют за него в киното като основно настоящо лице. Въпреки че е квалифициран доктор, той остави на назад във времето специалността, с цел да се развива в малкия екран и интернет, където сътвори влог с половинката си Теа.

Снимките на " Без крила " започнаха при започване на година, като първите фрагменти се осъществиха в Дубай. Сега те не престават и на родна земя, като най-вероятно скоро ще приключат, защото Наум е зает с риалити шоуто " Ергенът ", на което е водещ.

Актьорството не е непозната територия за Шопов. Освен че е от известна актьорска фамилия, самият той към този момент е показвал гения си пред камера. В продължение на няколко години Наум беше част от прослойка на тв сериала " Откраднат живот ", където влезе в облика на доктор Борис Тасев.

Въпреки че тогава той беше споделял в изявленията, че това ще бъде единственият му допир с специалността и след края на фотосите ще се отдаде на лекарската специалност, наподобява магията на малкия екран го очарова и той реши най-малко към този момент да продължи с изявите си пред екрана.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР