Влизането на България в НАТО за Русия е грандиозно предателство.

...
Влизането на България в НАТО за Русия е грандиозно предателство.
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Влизането ни в НАТО за Русия е грандиозно предателство

Влизането на България в НАТО за Русия е грандиозно изменничество. За елементарния руснак България не е просто страна от НАТО, а неназован член на Съветския съюз. Това сподели военачалник от запаса и някогашният началник на Националната разследваща работа Димо Гяуров в предаването „ 120 минути “ по бТВ.

По думите му това, че България е била забъркана във гърмежа на Кримския мост, би трябвало да бъде обсъждана във външнополитически и във вътрешнополитически проект. „ Във външнополитически проект България беше определена, тъй като тя е одобрявана за слабото звено, тъй като нашата политика е не изключително поредна, не изключително съответна на моменти. Путин се опита да внесе прочут ерес сред някои от членовете на НАТО, от една страна, а от друга – да всее боязън вътре в България и да задейства тези, които от месеци ни изясняват по какъв начин би трябвало да сме доста деликатни, доста ниски, с цел да не влезем във войната “, съобщи Гяуров.

На второ място, повода страната ни да бъде посочена като забъркана във гърмежа на Кримския мост е, с цел да стане ясно, че не просто НАТО оказва помощ на Украйна да взриви моста, а една предателска страна и един изменнически народ, уточни той.

Според него служебният кабинет е реагирал бързо по случая. „ На мен ми липсва политическата реакция. Политиците би трябвало да дадат явен отговор, че освен България не е забъркана и не може да бъде забъркана в това събитие, само че и че ние няма да толерираме сходно държание “, добави Гяуров.

Според него нуклеарната опасност от страна на Русия е реалистична. „ Даже считам, че това е детайл от държанието на Путин, ориентирано към всяване на боязън вътре измежду популацията “, счита той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР