Влизам в предизборната кампания със спокойствието да гледам хората в

...
Влизам в предизборната кампания със спокойствието да гледам хората в
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Влизам в предизборната кампания със спокойствието да гледам хората в очите

Влизам в предизборната акция със спокойствието да виждам хората в очите, написа във Facebook ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, който е втори в листата на ГЕРБ за столицата.

 

Преди тъкмо 4 години на този ден взех решение да вляза в политиката. От дистанцията на времето съм уверен, че то беше вярно, написа Георгиев в обществената мрежа.

 

Много проблеми бяха преодолени с общата сила на политици и жители, акцентира той.

 

Ето и цялостния текст на обявата му:

 

Преди тъкмо 4 години на този ден взех решение да вляза в политиката. От дистанцията на времето съм уверен, че то беше вярно.

 

През последните 2 години бях ръководител на Столичния общински съвет и с ръка на сърце мога да кажа, че на тази позиция се усещах в действителност потребен за хората. Много работа свършихме дружно, доста проблеми бяха преодолени с общата сила на политици и жители. Без да съм мечтател, аз по този начин разбирам политиката. За нея евентуално има доста какво да се каже. За мен тя е ефикасен инструмент да се реализира бърз краен резултат в решаваното на проблемите на града.


Днес, 4 години по-късно някои от околните ми към момента считат, че политиката омърсява положителното име. Аз към момента считам, че това не може да ме откаже. Не тъй като не държа на положителното си име - в противен случай. А тъй като имам вяра, че общността избира своите водачи. И съм благополучен, че след 4 години на терен тя ме слага на водещи позиции. Така, със спокойствието да виждам жителите право в очите, влизам в предизборната акция. И мога да ги уверя, че ще работя за тях с цялата си сила и сърце, както и до момента.

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР