Коалиция БСП за България“ регистрира пълна листа от кандидати за

...
Коалиция БСП за България“ регистрира пълна листа от кандидати за
Коментари Харесай

Атанас Зафиров води листата на „БСП за България“ във Велико Търново

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ записва цялостна листа от претенденти за народни представители в 4-ти многомандатен изборен регион, заяви уеб сайтът regnews.net. Водач е заместник-председателят на Българската социалистическа партия Атанас Зафиров. Седем са дамите в листата, а девет са мъжете. Средната възраст е 42 години.

Втора е Валентина Димова от Полски Тръмбеш, която е представител на региона в последното Народно заседание. Трети е Христо Кавалски, който е общинският ръководител на Българска социалистическа партия в Павликени и настоящ общински консултант. Четвъртото място беше несъмнено за гражданска квота, като и този път то ще бъде заето от шахматистката Цвета Галунова. Пети в листата е журналистът и общински ръководител на Българска социалистическа партия във Велико Търново- Михаил Михалев.

Емилия Иванова заема шестата позиция, тя ще съставлява община Горна Оряховица в листата. Шестото място е за Мартин Янев от Велико Търново, а осмата позиция е за София Вергилова-Георгиева от Свищов, която е настоящ общински консултант и ръководител на социалистите в крайдунавския град.

Деветата позиция е за Мария Мачковска-Русинова от Велико Търново, десети е Петко Прокопов, също от остарялата столица. Иван Иванов ще показва община Лясковец на единадесетото място в листата. Със своите 24 години той е и най-младият от своите сътрудници. След него се подреждат Антим Бижев, Радина Попова, Никол Григорова, Венцислав Георгиев и 67-годишният Захарин Марков, който пък е доайенът измежду претендентите. Последните двама са представители на гражданската квота.

Водачът Атанас Зафиров не е родом от Велико Търново, само че години от живота му минават в остарялата столица. Той е бил студент във Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “, където твърди, че е прекарал едни от най-хубавите мигове в живота си. Желанието му за идните избори е социалистите да надградят резултатите си в региона и да работят за реализиране на поставените цели.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР