Влизам в ново предизвикателство, ще се постарая Общината да е

...
Влизам в ново предизвикателство, ще се постарая Общината да е
Коментари Харесай

Радвам се, че ще работя с Васил Едрев, ще приложа всички знания и опит за развитието на родния Айтос

Влизам в ново предизвикателство, ще се постарая Общината да е по-отворена за медиите, споделя досегашният дълготраен шеф на ОДМВР-Бургас

- Добър ден, старши комисар Калоянов, ставате заместник-кмет, честито, с какво ще измененията работата на Община Айтос, която се ръководи с размаха на някогашния служител на реда №1 на Бургас, а в този момент, с вашето наличие към този момент ще биете всевъзможни върхове?

- Не желая да разясня в този дух, това ми е първи ден. Нека да навляза в нещата и тогава ще мога да приказвам.



- Какъв ще бъде ресорът Ви?

- Тепърва ще прецизираме с градоначалника.

- Лично той ли Ви предложения?

- Да, предложения ме и се веселя, че мога да работя в неговия екип. Аз съм от този град, роден съм тук, пребивавам тук и всички познания и опит, които имам, ще ги приложа, с цел да може Общината и жителите ѝ да се усещат по-добре.

- Надяваме се с Вашето наличие да бъде по-отворена към публичността тази Община. Г-н Едрев е наложил традиция на необщителност, която е по-сериозна, в сравнение с до момента в който Вие бяхте шеф на ОДМВР-Бургас.

- Приемам го като забележка и ще се постарая да трансформира нещата в тази посока. Знаете, че аз пък за сметка на това съм отворен към медиите. Все още се срещам с ситуацията. Влизам в ново предизвикателство и считам, че ще ми бъде забавно и потребно.

- Кои бяха думите на господин Едрев, които Ви убедиха да станете част от неговия екип?

- Повече няма да разясня, до момента в който не навляза в работата.

- Успех, старши комисар Калоянов, взаимната Ви работа ще бъде сложна, въпреки че и двамата сте били шефове в наказателен уред, той е по-авторитарният от двама Ви. Ще забележим какъв екип ще бъдете.

- Много добре знаете, че аз в никакъв случай не се тревожа от провокации. Успех и на Вас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР