Влиятелният лидер на руската Чеченска република Рамзан Кадиров каза днес,

...
Влиятелният лидер на руската Чеченска република Рамзан Кадиров каза днес,
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров обяви, че Русия няма да прави отстъпки във войната си в Украйна

Влиятелният водач на съветската Чеченска република Рамзан Кадиров сподели през днешния ден, че Москва няма да прави отстъпки във войната си в Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция, като се базира на коментар на Кадиров в мрежата Телеграм.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3507
Отклонявайки се от формалната линия, Кадиров допусна, че самият договарящ от страна на Кремъл е сбъркал, отбелязва Ройтерс.

В коментара си Кадиров, който е част от чеченските сили, участващи във военната интервенция на Русия в Украйна, сподели, че президентът Владимир Путин няма просто да спре това, което е почнал там.

След диалозите с украинската страна през вчерашния ден основният договарящ на Русия Владимир Медински разгласи, че Москва подхваща стъпки за деескалация на спора, в това число като понижава мащаба на военните си дейности към Киев.

" Няма да вършим никакви отстъпки... Медински направи неточност, даде неправилна дефиниция... И в случай че мислите че той (Путин) ще се откаже от това, което е почнал, по този начин, както това ни се показва през днешния ден, това не е правилно ", сподели Кадиров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР