Влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким Чен Ун разсея надеждите

...
Влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким Чен Ун разсея надеждите
Коментари Харесай

Сестрата на Ким разсея надеждите за преговори със САЩ

Влиятелната сестра на севернокорейския водач Ким Чен Ун разсея очакванията за ранно обновяване на дипломатическите диалози със Съединени американски щати. Тя съобщи, че американските упования за такива диалози може да донесат огромно отчаяние за американците, предадоха международните организации.

Това изказване на Ким Йо Чен пристигна ден след като съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан сподели, че в неотдавнашното изказване на Ким Чен Ун има " забавни сигнали ", че Северна Корея ще е подготвена по едно и също време за разговор и за борба, само че повече за борба.

" Има една севернокорейска сентенция, която гласи: " В съня това, което е по-важно е не, че го сънуваш, а по какъв начин го интерпретираш. Изглежда, че Съединени американски щати може би интерпретират обстановката по подобен метод, че да се почувстват спокойни ", съобщи Ким Йо Чен. " Но упованията, които те избраха да имат, може да провокират у тях по-голямо отчаяние ", предизвести тя.

Това изявление пристигна и в миг, в който договарящият на Съединени американски щати за Северна Корея Сун Ким е на посещаване в Южна Корея. Вчера той сподели, че се надява на позитивна реакция скоро от Северна Корея на американската оферта за диалози.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР