Влиятелна двойка от Лос Анджелис съди Google Карти за това,

...
Влиятелна двойка от Лос Анджелис съди Google Карти за това,
Коментари Харесай

Двойка от Лос Анджелис твърди, че Google Карти ги е изпратила в опасна зона „Hell Run“ в Южна Африка, където са били нападнати с оръжие

Влиятелна двойка от Лос Анджелис съди Гугъл Карти за това, че ги е изпратила в рисков южноафрикански квартал, прочут като „ Hell Run “ — където са били брутално нападнати с оръжие, счупвайки челюстта на брачна половинка.

Джейсън и Катрин Золадз, която е районен шеф на офиса на Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати в Лос Анджелис, използваха приложението през октомври, с цел да направляват от своя Airbnb до летището в Кейптаун, заяви Mercury News.

Те възнамеряваха да сменят колата си чартърен с SUV, с цел да отидат до резерват за диви животни в пустинята Калахари, сподели изданието, базирайки се на дело, заведено във вторник във Върховния съд на окръг Санта Клара.

Двойката твърди, че Гугъл Maps ги е насочила към квартал Nyanga, който от дълго време е прочут на локално равнище като място на „ многочислени “ насилствени офанзиви против туристи от въоръжени бандити – и макар предизвестията към софтуерния колос от американски и локални управляващи за неверни инструкции.

„ Банди крадци д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР